Unde gasim tigari electronice in Bucuresti

31/05/2012 12:41 pm 243 comments Views: 4011

In Bucuresti exista o serie de magazine de unde poti achizitiona tigara electronica, un instrument revolutionar cu ajutorul caruia poti fuma mult mai sanatos. In plus, nu iti vei expune familia si prietenii la fumatul pasiv si vei economisi si bani.

De unde cumperi tigara electronica

In Bucuresti se gasesc o serie de magazine cu tigari electronice te20 de calitate. In majoritatea mall-urilor si centrelor comerciale vei gasi magazine si standuri de prezentare cu tigari electronice, consumabile si accesorii.

Unul dintre cele mai apreciate magazine de tigari electronice este showroom-ul de tigari electronice te20. Showroomul se gaseste in incinta Home & Design Mall, de pe bulevardul Ghencea din Bucuresti. Aici vei gasi o gama variata de tigari electronice, de la TGO-C, NOVA, TGO-W, DSE 906, DSE 801-T, Turbo eGo T si DSE 901 pana la TGO, eGo-T, eGo XXL, DSE 510, eGo Mega si eGo-W.

In magazinul de tigari electronice te20 vei gasi si consumabile si accesorii pentru tigarile electronice, lichid vegetal Dekang, lichid vegetal pentru pipa, atomizoare si cartomizoare.

Tigarile, consumabilele si accesoriile pentru tigarile electronice pot fi comandate si online, de pe magazinul te20.ro. Comanda ta va ajunge in maxim 24 de ore, in functie de zona in care te afli. De asemenea, tigarile pot ajunge si in alte zone ale tarii. Plata se face ramburs, in momentul in care intri in posesia obiectelor comandate.

Ce este tigara electronica

Tigara electronica arata ca o tigara traditionala, se simte ca o tigara traditionala, are gust de tigara traditionala, dar nu este o tigara traditionala.

Este o modalitate revolutionara prin care te poti bucura de fumat intr-un mod sanatos, mai putin costisitor si fara a deranja pe cei din jur. Acest produs este un dispozitiv electronic de fumat, neinflamabil, fara foc, flacara, tutun, gudron, monoxid de carbon si alte substante daunatoare.

Fumatul de tigara electronica ofera fumatorilor bucuria de a fuma precum si libertatea de a fuma mai peste tot. Fumatorii vor primi nicotina insa nu si celelalte mii de substante daunatoare existente in fumul de tigara.

Tigara electronica este compusa dintr-o baterie, care are in varf un led care imita jarul, un atomizor, care transforma lichidul cu nicotina in vapori si un cartus, care contine elichid. In functie de modelul ales, acesta produce mai multi sau mai putini vapori.

Comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply


Cele mai bune lichide pentru tigarile electronice sunt lichidele FlavourArt produse in Italia