Tigara eRoll, un model revolutionar

03/05/2013 7:08 am 87 comments Views: 1599

Tigara electronica eRoll a aparut din dorinta de a oferi o alta alternativa fumatorilor de pretutindeni. Primele modele de tigari electronice erau de mici dimensiuni, aproape cat o tigara normala. Principala problema a acestora era faptul ca bateriile nu tineau mult incarcate.

Incarcarea tigarii cu lichid se facea cu ajutorul unui cartus care retinea o cantitate modesta de lichid.
Prima revolutie in domeniul tigarilor electronice a fost aparitia modelului eGo. Acesta detine o baterie foarte puternica de 1100 mAh. Ea poate tine incarcata o zi intreaga. Atomizorul modelului eGo (eGo XXL) este unul dintre cele mai durabile de pe piata.
A doua revolutie in acest domeniu este aparitia sistemului Tank. Acesta permite incarcarea tigarii cu o cantitate mare de lichid. Tigara electronica eGo Tank este cel mai cunoscut model din lume. Modelele care au la baza sistemul Tank sunt cunoscute si apreciate in zilele noastre. (eGo CE4, ego W, eGo C, eGo CE5 etc). Sunt utilizate de obicei de catre fumatorii inraiti.

Ultima revolutie in domeniul tigarilor electronice este aparitia modelului eRoll. Acesta imbina toate cerintele unui model de tigara electronica. Este mica, cat o tigara clasica. Vaporizatorul dispune de sistemul eGo C, cu pastila. Este aceiasi pastila folosita la eGo C, si eCab. Are o baterie automata, fara buton. Poate fi folosita fara niciun fel de jena, deoarece e confundata de cele mai multe ori cu o tigara obisnuita. Incarcarea cu lichid se face in sistem Tank, folosind cartuse de 1 ml. Principalul motiv pentru care este un model revolutionar este incarcarea cu energie. Bateria tigarii are doar 90 mAh. Insa, atunci cand se descarca se introduce in tabachera portabila cu care vine insotita. Aceasta tabachera are rol de incarcator. La randul ei, acesta se incarca la priza sau la USB. Retine 1000 de mAh, care sunt suficienti pentru un fumator mediu, sa-i ajunga o zi intreaga.

Aceasta ultima revolutie prin aparitia modelului eRoll are la baza mai multe cerinte ale pietei: o tigara foarte mica, cu o baterie puternica (tabachera), incarcare Tank, economie cu consumabilele, designul. Tigara eRoll este cea mai bine vanduta in momentul de fata in tara noastra. Chiar si utilizatorii de modele eGo s-au reorientat catre eRoll. Acesta este un produs al companiei Joyetech, lider mondial in ceea ce priveste calitatea produselor.

Comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply


Cele mai bune lichide pentru tigarile electronice sunt lichidele FlavourArt produse in Italia