Tigara electronica, un mod sanatos de a fuma

22/03/2013 5:05 pm 34 comments Views: 207

Produsele nesanatoase ne inconjoara la tot pasul. De la alimente si medicamente pana la tigari. Actiunea de a fuma presupune multe riscuri. Multi dintre fumatori se aleg cu diverse afectiuni de pe urma acestei activitati. In jur de 6 milioane de oameni mor anual din cauza fumatului.

Tutunul este unul dintre cele mai periculoase produse ale societatii moderne. Are in componenta mii de substante toxice si emite un miros greu in exterior. In prezent exista nenumarate produse care au drept scop renuntarea la fumat. Marea majoritate dintre ele dau gres deoarece sunt prost gandite.

Tigara electronica este un dispozitiv revolutionar care te ajuta sa renunti la fumatul traditional. Cei care au creat acest obiect au fost ei insusi fumatori. Acestia au dorit un produs care sa inlocuiasca tutunul traditional si astfel sa ofere o alternativa fumatorilor. Tigara electronica inlocuieste tutunul cu un lichid obtinut din cateva substante naturale si cu nicotina. Concentratia de nicotina din acest lichid este una foarte mica si nu exista reactii adverse. Aceasta substanta este doar un stimulent asemanator cofeinei si nicidecum o substanta toxica. In plus se poate consuma lichid fara nicotina sau cu o concentratie foarte scazuta de nicotina.
O tigara electronica functioneaza cu baterie reincarcabila. Acesta transmite energie unui vaporizator, care, prin intermediul unei rezistente transforma lichidul in abur. Bateria si vaporizatorul tigarii electronice sunt accesorii foarte importante. De aceea se recomanda achizitionarea lor de la distribuitori seriosi pentru a evita falsurile. In general ne dam seama ca un produs este un fals prin faptul ca este comercializat la un pret mult sub cel al pietei.
Daca ezitati sa folositi tigara electronica va sfatuim totusi macar sa o incercati. Multi dintre fumatori afirma “E o prostie, nu fumez eu asa ceva” sau “E toxica, asa a zis la televizor”. Rata de succes a tigarii electronice este mai mare decat a altor produse. Faptul ca este toxica nu este dovedit de niciun studiu. Din contra, cei care au studiat in detaliu acest produs au obtinut infoarmatii importante. Acestia au descoperit ca tigara electronica nu afecteaza in niciun fel plamanii. Singurul efect negativ il constituie consumarea unei cantitati mari de nicotina. Acest lucru este valabil pentru cei care trag mai tot timpul din tigara electronica. Insa, chiar si la alimente sau bauturi, daca le consumi in exces pot avea efecte negative.
Dintre multele modele de tigari electronice, modelul eRoll produs de Joyetech este la ora actuala cel mai apreciat. Este o tigara mica, puternica si cu un design deosebit. Pretul acestei tigari electronice este de 229 lei asa cum apare in oferata de tigari electronice te20.ro. Folosind o tigara care arata exact ca o tigara traditionala are un efect psihologic foarte important asupra fumatorului. Astfel, trecerea de la tigara traditionala la tigara electronica este mult mai usoara.

Comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply


Cele mai bune lichide pentru tigarile electronice sunt lichidele FlavourArt produse in Italia