Tigara electronica da rezultate si in Marea Britanie

26/04/2013 9:50 am 27 comments Views: 303

Criticata de multi, tigara electronica ajuta 9 din 10 persoane sa se lase de fumat. Acest lucru se intampla in Marea Britanie. Acestia renunta la un obicei nesanatos si care te face sa cheltuiesti o mica avere de-a lungul vietii.

Ultimele studii demonstreaza ca, cu tigara electronica nu se inhaleaza o cantitate enorma de nicotina, asa cum se credea.
Numarul de utilizatori de tigara electronica a crescut in ultimi ani. In scurt timp, numarul de fumatori din Marea Britanie va ajunge la 1 milion. Se estimeaza ca in curand, numarul utilizatorilor de tigari electronice il va depasi pe cel al fumatorilor de tutun. Un procent de 86% dintre utilizatorii de tigara electronica sustin ca nu simt nevoia de a pune tigara clasica in gura. Este un procent foarte mare, in comparatie cu alte metode de a te lasa de fumat. Doar un numar de 6% dintre utilizatori sustin ca, consuma tigara electronica doar in locuri in care fumatul de tutun este interzis.

Fumatorii de tigari electronice au fost supus unui studiu de catre cercetatorii unei universitati din Londra. Acestia declara ca starea de sanatate a subiectilor s-a imbunatatit, nu mai tusesc, iar respiratia este mai usoara.
Acest obiect a fost aratat cu degetul in ultimii ani. S-a spus despre tigara electronica, ca este ineficienta si toxica. Acest studiu realizat in Marea Britanie demonstreaza contrariul. Iar referitor la toxicitatea ei, nu exista niciun studiu care sa demonstreze acest lucru. Singura substanta care poate deveni toxica este nicotina. Acesta poate deveni toxica doar daca este consumata in cantitati mari. Nivelul de nicotina din tigara electronica este unul mic. Nu s-a semnalat niciun caz de intoxicatie cu nicotina de la tigara electronica.

Comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply


Cele mai bune lichide pentru tigarile electronice sunt lichidele FlavourArt produse in Italia