STIRI

Restrictiile pentru fumatori sunt din ce in ce mai severe in numeroase tari din lume, iar riscurile la care sunt supusi fumatorii si rata crescuta a mortalitatii sunt factori care sustin aceste restrictii.

Fumatul nu este daunatoar numai pentru sanatatea ta, ci si pentru persoanele din jurul tau si pentru mediul inconjurator.

Tigara electronica, solutia pentru o sanatate mai buna

Eradicarea totala a producerii de tigari si a fumatului nu este posibila, insa numeroase organizatii cer alternative mai bune pentru fumatul traditional cu tigari cu tutun. O solutie viabila este tigara electronica.
TIGARA ELECTRONICA
Este usor de folosit si nu emite fumul daunator cu substante cancerigene. Este sigura si pentru persoanele nefumatoare, care nu mai sunt expuse la fumatul pasiv.

Tigara electronica este disponibila si in varianta fara nicotina

Atunci cand folosesti tigara electronica, nicotina se transforma in vapori care nu au miros. De asemenea, cartusul unei tigari electronice este disponibil in mai multe concentratii de nicotina. Pe piata exista si tigari electronica fara nicotina, special create pentru persoanele care vor sa renunte la fumat.

De asemenea, tigara electronica dispune de numeroase arome, care fac experienta fumatului electronic una memorabila. De altfel, foarte multi fumatori inraiti au renuntat treptat la tigarile obisnuite cu tutun, in favoarea tigarilor electronice, doar pentru a incerca multitudinea de arome pe care acestea le ofera.

Chiar si persoanele nefumatoare pot incerca tigara electronica fara nicotina. Va fi o experienta placuta. Printre aromele pe care le poti incerca se numara si cele de cocos, caramel, piersica, vanilie, ananas, ciocolata sau cola. Aromele sanatoase sunt compuse dintr-un cocktail de vitamine si ginseng.

Cumpara acum tigara electronica!

Te20.ro este un magazin online care comercializeaza tigari electronice marca Sailebao. In acest magazin online vei gasi tigari electronice cu mai multe concentratii de nicotina. De asemenea, vei gasi diverse marimi de tigari, pentru o experienta a fumatului cat mai placuta.

Cele mai bune lichide pentru tigarile electronice sunt lichidele FlavourArt produse in Italia