Model nou de tigara electronica ProTank 2

19/10/2013 8:07 am 55 comments Views: 3976

De curand a aparut pe piata un nou model de tigara electronica. Aceasta este ultima inovatie in domeniu. Tigara electronica ProTank 2 este o tigara premium si este alcatuita dintr-o baterie de 1100 de mAh si clearomizorul mini ProTank 2 produs de Kanger. Acesta e-tigara inglobeaza toate cerintele unui utilizator pretentios. Bateria este puternica, poate tine incarcata o zi intreaga. Clearomizorul ProTank este un vaporizator care are rezistenta reversibila. Aceasta rezistenta se localizeaza la baza clearomizorului. Astfel aburul produs este rece, ceea ce inseamna ca savoare si taria lichidului sunt foarte bune. Clearomizorul retine o cantitate foarte mare de e-lichid.
Tigara-protank-2
Functioneaza in bune conditii cu toate tipurile de e-lichid de pe piata. Scoate o cantitate mare de abur. Daca se foloseste lichid 100% vegetal, aburii vor fi foarte densi. Peretii clearomizorului sunt transparenti, si facuti din Pyrex. Pyrex-ul este un material tip sticla care are o mare rezistenta la temperatura si la socuri mecanice.
Nu curge si nu face condens. Vaporizatorul se alimenteaza foarte bine datorita faptului ca are rezistenta jos. Este exclus ca aburul sa capete gust de ars.

Tigara electronica ProTank 2 se adreseaza tuturor tipurilor de fumatori. Este foarte usor de folosit. Are un cost mic de intretinere datorita clearomizorului care este reversibil. Rezistenta din interior este foarte durabila, iar pretul ei este mic.

Comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply


Cele mai bune lichide pentru tigarile electronice sunt lichidele FlavourArt produse in Italia