Mini Protank 2 este ultimul model de clearomizor Kanger

12/10/2013 9:11 am 708 comments Views: 1474

ProTank mini 2 este un clearomizor renumit pentru tigarile electronice. Este special conceput pentru toate bateriile eGo de pe piata. Acest produs este aparut recent, fiind o inovatie in domeniul clearomizoarelor. Clearomizorul Protank mini 2 este produs de compania Kanger si inlocuieste prima varianta de clearomizor Protank mini.

Aceasta companie a produs de-a lungul vremii multe dispozitive foarte fiabile pentru fumatul electronic.
Acest nou clearomizor Protank mini 2 a patruns recent si pe piata din Europa. Dupa cum se stie, utilizatorii europeni sunt foate pretentiosi. Protank a reusit sa le castige acestora asteptarile, fiind un produs foarte fiabil si in acelasi timp este si economic.
Diferenta intre Protak 1 si Protank 2 este: A doua generatie de mini Protank numit si mini Protank 2 ofera mustiuc detasabil, materialele din care este confectionat sunt de calitate, chiar si tubul rezervor este din pyrex. Aceste materiale cum ar fi tub din pyrex nu se regaseau la varianta 1 Exista unele lucruri care fac din Protank mini 2 un clearomizor superior: Arderea lichidului are loc la baza, in partea de jos.
protank-mini-kanger
Astfel gustul si savoarea lichidului se simt intens. Acest lucru se datoarea aburului rece emis. Se alimenteaza bine, chiar si atunci cand are putin lichid. Scoate o cantitate mare de abur si se trage foarte usor. Aburul nu capata niciodata gust de ars. Este conceput din materiale de calitate, fiind foarte durabil.

Clearomizorul ProTank Mini 2 este are rezistenta reversibila. Aceasta este usor de inlocuit. Retine o cantitate mare de e-lichid. Exista si o varianta pentru MOD-uri (tigari electronice modificare). Acesta varianta are dimensiune mai mare si retine mai mult e-lichid.

Clearomizorul mini Protank 2 vine la pachet cu doua razistente inlocuibile si 2 garnituri de rezerva. Acest produs este disponibil si la noi in tara prin te20.
Mai multe detalii despre clearomizoare gasiti la sectiunea atomizor.

Comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply


Cele mai bune lichide pentru tigarile electronice sunt lichidele FlavourArt produse in Italia