Flavourart, cu drag din Italia.

27/02/2014 12:08 pm 152 comments Views: 691

FlavourArt este o marca italieneasca ce produce e-lichide premium pentru țigările electronice.

Amplasat in Ollegio, Milano, Fabrica de e-lichide FlavourArt distribuie milioane de flacoane lunar pentru consumatori din toate colturile lumii. Toata activitatea este purtata in mediu steril iar vizitatorilor, daca le este permis accesul in incinta de producție, li se oferă halate si bonete pentru a asigura sterilitatea mediului.
flafourart

FlavourArt nu înseamnă numai standarde si norme de protecție a muncii si a produselor, FlavourArt este recunoscut la nivel mondial pentru calitatea aromelor sale pentru tigari electronice. Trebuie menționat faptul ca nici o aroma Flavourart nu este cumpărata de la un alt laborator de creație. Flavouristii , adică chimiștii care se ocupa cu studiul aromelor, compun fiecare aromă în parte, stabilită după rețete bine studiate chiar de CEO FlavourArt, Dl. Massimiliano Mancini. Dl Mancini este de fapt co-fondatorul companiei precum si chimistul șef al întreprinderii. Astfel puritatea și calitatea aromelor este garantata chiar de către fondator. Acesta a ales sa elimine anumite componente din producția de arome, precum diacetilul, componente ce făceau aroma bogata dar aduceau si un plus de risc cancerigen. Toate aromele FlavourArt sunt în conformitate cu standardele EFSA (European Food Safety Authority).

O alta trăsătura distinctivă a e-lichidelor FlavourArt este nicotina folosită. Nicotina este de proveniență elvețiană, nicotina naturală de o puritate excepțională, fără conținut de radicali liberi. Acești radicali liberi sunt substanțe precum nitrosaminele, substanțe puternic cancerigene.

Atât componența lichidului cat și ambalajul acestuia contează. Astfel FlavourArt a investit sume considerabile în crearea unui noi flacon.
Noul flacon de lichid FlavourArt aduce un design inovator, cu un sistem de protecție împotriva scurgerii accidentale si protecție împotriva deschiderii de către copii. Aceste mecanisme de protecție sunt susținute de către certificările ISO, de asemenea obținute in Elveția.

Fiind un produs nou pe piață în comparație cu țigările clasice, țigara electronica poate crea varii polemici, totuși cea mai importantă discuție dintre acestea este cea a sănătății. Proiectul ClearStream reprezintă o inițiativă FlavourArt în domeniul cercetării impactului e-lichidului asupra corpului omenesc. Astfel FlavourArt susține cercetări de anvergura, din cate se pare singurele cercetări desfășurate conform standardelor la ora actuala, pentru a analiza ce se întâmplă cu noi dar și cu cei din jurul nostru atunci când utilizăm țigara electronică. Așa au apărut studiile ClearStream Air, ClearStream Life și ClearStream Clinical, studii ce confirma impactul redus pe care îl au țigările electronice asupra corpului omenesc.

ClearStream Life este primul studiu realizat de echipa ClearStream (Dr. Giorgio Romagna și Dr. Konstantinos Farsalinos). Acest studiu analizează rata de supraviețuire a unei culturi de celule fibriblaste[SN1] [SN2] , celule regăsite in țesutul pulmonar. În timp ce în urma inhalării fumului de țigară doar 5,7% dintre celule au supraviețuit, în urma inhalării vaporilor produși de țigara electronică media supraviețuirii celulelor a fost de 70%.

ClearStream Clinical analizează impactul vaporilor produși de țigara electronică asupra activității cardiace în comparație cu fumul de țigară. Rezultatele arata ca în timp ce fumul de țigară afectează funcția diastolică (faza de relaxare a inimii după o contracție) , vaporii produși de țigara electronică nu influențează in nici un fel activitatea cardiacă.

Studiul ClearStream Air analizează un alt factor important: fumatul sau vapatul pasiv. După realizarea acestui studiu în mediu controlat (o camera de 60 m3 în care s-au consumat, pe rând 19 țigări respectiv 1,6ml de lichid cu concentrația de nicotină de 11mg/ml) s-a constatat faptul ca fumatul electronic nu produce fenomenul intitulat ”fumat pasiv”.

Fără doar și poate FlavourArt face parte din elita producătorilor de lichide pentru țigări electronice, investind timp și bani în dezvoltarea produsului și identificarea nevoilor consumatorilor. FlavourArt reprezintă calitate, sănătate și gust.

Consumând FlavourArt știi ce consumi!

Comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply


Cele mai bune lichide pentru tigarile electronice sunt lichidele FlavourArt produse in Italia