Cum sa cureti atomizorul unei tigari electronice

03/07/2012 11:24 am 298 comments Views: 7544

Nu exista o metoda universala de curatare a atomizorului unei tigari electronice, indiferent de modelul acesteia. Pe piata exista si anumite solutii de curatare speciale, insa sunt destul de costisitoare.

Fumatorii de tigara electronica au gasit si alte modalitati de a curata atomizorul si de a-i prelungi durata de viata. Cele mai folosite solutii pentru curatarea atomizoarelor sunt cele preparate acasa, cu ingrediente obisnuite, care se gasesc in bucatarie.

Atomizorul este partea tigarii electronice care transforma elichidul in vapori. Este un tub mic de metal, care contine in interior componente pentru incalzit si o mini pompa. In functie de modelul tigarii electronice, atomizoarele variaza in forma si marime.

Iata cateva dintre aceste solutii de curatare a atomizoarelor:

Cea mai simpla solutie pe care o poti folosi pentru curatarea atomizoarelor este cea din apa. Umple atomizorul cu apa fierbinte si clateste foarte bine. Apa nu este insa eficienta pentru indepartarea aromelor mentolate.

O alta modalitate prin care poti curata atomizorul este sa il fierbi 5 minute in apa cu putin otet. Prin aceasta metoda vei elimina orice miros lasat de elichidul pentru tigara electronica.

Unii consumatori de tigara electronica lasa la inmuiat atomizorul timp de 24 de ore intr-un pahar cu coca-cola. Dupa aceea, atomizorul se clateste bine cu apa fierbinte, dupa care se lasa la uscat.

Si vodca este folosita pentru a curata atomizorul unei tigari electronice. Toarna vodca in atomizor, agita bine si clateste apoi cu apa calda. Vodca este eficienta in special pentru eliminarea aromelor puternice.

De asemenea, mai poti curata atomizorul si cu o solutie din apa calda si detergent. Lasa la inmuiat cateva minute, dupa care clatesti foarte bine cu apa calda. Lasa apoi atomizorul sa se usuce complet inainte de a-l folosi.

Tigari electronice in magazinul online te20.ro

Magazinul online te20.ro comercializeaza atomizoare pentru tigari electronice eGo, DSE 901, DSE 510 si eGo-T. Atomizoarele sunt produse originale marca Sailebao si JoyeTech.

Comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply


Cele mai bune lichide pentru tigarile electronice sunt lichidele FlavourArt produse in Italia