Clearomizor CE5 de la Sailebao

24/01/2013 10:21 am 80 comments Views: 3383

Clearomizorul este un dispozitiv de vaporizare nou pentru tigara electronica. Scoate o cantitate mare de abur. Principala lui caracteristica o reprezinta incarcarea.

El se incarca cu mult lichid, poate retine pana la 2 mililitri. Este transparent, astfel incat se poate vedea in orice moment nivelul de lichid din el. Folosind un clearomizor nu mai este nevoie sa utilizam cartuse sau filtre. Lichidul se toarna direct in corpul clearomizorului. Clearomizorul mareste taria lichidului. Astfel se poate folosi lichid cu o concentratie mai mica de nicotina.

Clearomizorul CE5 este produs de compania Sailebao. Are un principiu de functionare asemanator cu vechiile modele. Tehnic, este superior fata de acestea. Este complet reversibil. Atunci cand se arde rezistenta, se inlocuieste doar subansamblul care contine rezistenta. Acest subansamblu este mai ieftin fata de un clearomizor nou. Astfel, clearomizorul CE5 este economic pe termen lung. Un alt lucru laudabil la acest nou clearomizor este aerisirea. La baza lui gasim 4 gauri de aerisire. Din acest motiv, se trage foarte usor. Pentru cei care doresc sa traga mai greu, pot astupa una sau mai multe gauri cu o bucata de scotch sau cu alt material.

Noul clearomizor functioneaza in bune contitii pe toate bateriile eGo si TGO. Utilizatorii de tigari TGO nu au prea multe variante in ceea ce priveste vaporizatoarele. Acest clearomizor este cel fiabil vaporizator care se potriveste si pe bateriile TGO.
Clearomizorul CE5 nu necesita masuri speciale de intretinere. Atunci cand se arde rezistenta, acesta se inlocuieste cu una noua. Totusi, pentru a prelungii durata de viata a rezistentei se recomanda spalarea si efectuarea de Ardere Uscata odata la 4-5 zile. Termenul de Ardere Uscata este cunoscut si sub denumirea de Dry Burn. Aceasta operatiune presupune arderea rezidurilor depuse pe rezistenta. Acest lucru se face fara lichid, dupa ce am tinut rezistenta clearomizorului cateva minute in apa. Se monteaza pe bateria si se tine apasat butonul bateriei pana spirele rezistentei se fac rosii.
Pe piata au aparut multe copii al acestui clearomizor, care apar sub denumirea de CE5. Magazinul de tigari electronice te20.ro comercializeaza varianta originala, cea facuta de Sailebao.

Comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply


Cele mai bune lichide pentru tigarile electronice sunt lichidele FlavourArt produse in Italia