Cel mai bun atomizor servisabil pentru tigara electronica

14/01/2013 12:45 pm 11.157 comments Views: 5257

Atomizorul este un component de baza din structura unei tigari electronice. El are rolul de a transforma lichidul vegetal in abur. De calitatea atomizorului depinde fiabilitatea tigarii electronice. Primele atomizoare aparute nu erau servisabile. Atunci cand se ardea rezistenta se schimba tot corpul atomizorului. Producatorii de atomizoare au creat o inovatie care face ca atomizorul sa fie mai economic.

Astfel au creat atomizoarele servisabile, care sunt alcatuite din mai multe piese. Prin acest lucru, fumatorul are posibilitatea de a avea acces usor la rezistenta pentru a o curata,schimba sau modifica. Aceste tipuri de atomizoare sunt viitorul in fumatul electronic.

Atomizorul Vision Eternity RBA este cel mai nou model de atomizor servisabil si cel mai apreciat in acest moment. Este produs de firma sud-coreeana LG. Este realizat din materiale de calitate cu finisaje de exceptie. Este un atomizor pe care il cumperi doar odata, dupa aceea se schimba decat resistenta. Acesta este compatibil cu toate bateriile ego. Atomizorul Vision Eternity se poate incarca in doua moduri: printr-un cartus Tank sau Drip. Incarcarea Drip presupune picurarea de lichid direct pe rezistenta atomizorului. Avantajul Drip-ului este faptul ca utilizand acest sistem, atomizorul scoate mai mult abur, iar savoarea lichidului se simte mai intens.

In magazinul online de tigari electronice te20.ro, veti gasi acest nou tip de atomizor. Este comercializat impreuna cu instructiuni de utilizare. Pachetul complet al atomizorului mai contine 3 rezistente de rezerva si o cutie eleganta cadou.

Comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply


Cele mai bune lichide pentru tigarile electronice sunt lichidele FlavourArt produse in Italia