Ce trebuie sa sti despre tigara electronica eCab – Joyetech

22/01/2013 4:40 am 208 comments Views: 2056

Tigara electronica eCAB este produsa de Joyetech si foloseste un atomizor reversibil cu pastila. Tigarile electronice eCab au un design unic si sunt destinate persoanelor care fumeaza 15 – 20 tigari clasice pe zi.

Ce este si cum functioneaza tigara electronica eCAB

Tigara electronica ECab este ultima noutate in materie de tigari electronice de la Joyetech. Este o versiune cu pastila care se poate schimba, mai simpla si mai convenabila. Bazata si proiectata dupa modelul eGo C, tigara electronica eCab este o tigara mai eleganta si mai subtire decat predecesoarele sale, eGoT si eGo C.

Joyetech s-a gandit la clientii care doresc o tigara electronica mai mare decat modelul 510-T dar mai subtire si cu un aspect mai elegant decat eGo C. Tigara electronica eCab nu a pastrat doar pastila atomizoare, ci foloseste si un acumulator nou. Aceasta noua structura a bateriei ofera posibilitatea de a scoate si inlocui bateria reincarcabila oricand si oriunde.

Conectorul de eCab este complet diferit, fata de modelele eGo C, astfel incat nu este compatibil cu tigarile electronice 510, 510 T, eGo, eGo T sau eGo C. Rezervorul tank-ul este diferit de cel al tigarilor electronice eGo T sau eGo- C. Cu toate acestea, exista unele compatibilitati. Utilizatorul poate utiliza cartusele si pastilele de la modelul eGo C conic.

Aspectul de lux, sofisticat, face ca tigara electronica eCab sa fie cea mai vanduta versiune.

Cumpara acum tigara electronica

Te20.ro este un magazin online care comercializeaza tigari electronice marca Sailebao. In acest magazin online vei gasi tigari electronice cu mai multe concentratii de nicotina. Tot aici vei gasi si tigari electronice fara nicotina, ideale pentru persoanele care vor sa renunte la fumat si care sunt in cautarea unor modalitati sanatoase si avantajoase.

In plus, in magazinul online te20.ro vei gasi si modele noi de tigari electronice, ideale pentru consumatorii inraiti. De asemenea, vei gasi si modelul de tigara electronica Ecab, cel mai nou concept de tigara electronica si baterie de la Joyetech.

Comments

Powered by Facebook Comments

208 Comments

  • Bateria eCab are 360 mAh, in kit sunt 2 baterii. Cu 2 baterii utilizati in mod normal tigara electronica eCab 1 zi intraga.
    Schimbati bateria cu una incarcata in momentul in care nu mai are putere de vaporizare.
    Pentru un randament bun, lasati bateria sa se incarce complet.
    Daca pufaiti mai mult, este recomandat sa mai cumparati 1 baterie de rezerva.

Leave a Reply


Cele mai bune lichide pentru tigarile electronice sunt lichidele FlavourArt produse in Italia