Ce tigari electronice gasesti in magazinul online te20.ro

23/06/2012 8:08 am 76 comments Views: 425

Magazinul online de tigari electronice te20.ro comercializeaza o gama variata de tigari electronice, consumabile si accesorii. Aici vei gasi tot ce iti doresti pentru tine si pentru prietenii tai.

Iata cateva dintre cele mai bune tigari electroniceTigari electronice DSE 801-T. Tigarile electronice DSE 801-T reprezinta modelul ideal din gama tigarilor electronice in sistem tank. Magazinul online te20.ro ofera tigari electronice DSE 801-T care imita tigara clasica. Aceasta tigara se activeaza prin tragere si nu are buton pentru activare baterie. Elibereaza o cantitate mare de vapori.

Tigari electronice eGo XXL. Tigara electronica EGO XXL este cea mai recenta inovatie de la Sailebao. EGO XXL este modelul care indeplineste toate cerintele consumatorilor: cantitate mare de aburi, longevitate a bateriei si un gust foarte bun. Este cel mai performant model de tigara electronica creat pana acum de Sailebao si satisface nevoile oricarui fumator.

Tigari electronice DSE 906. Acesta tigara electronica este un model imbunatatit de Sailebao care ofera autonomie mare la baterie 280 mAh. Modelul de tigara DSE906 este inzestrat cu cartomizor care reda savoarea lichidului.

Tigari electronice eGo-W. Tigara electronica eGo-W face parte din categoria tigarilor premium. Lansata in anul 2011, tigara electronica eGo-W este un produs original marca Sailebao, cea mai mare fabrica de tigari electronice din lume si in acelasi timp lider in domeniul productiei de tigari electronice. Tigara electronica eGo-W a aparut din dorinta de a furniza un produs cat mai puternic, cu autonomie mare si in acelesi timp cat mai compact.

Tigari electronice TGO-C. Tigara electronica TGO-C este ultimul model de tigara electronica. Ofera un avantaj major fata de alte modele de tigari electronice prin atomizorul care functioneaza cu pastile. Tigara electronica TGO-C este un produs original Sailebao. Produsul produce o cantitate uriasa de abur datorita atomizorului generos si a bateriei puternice. Aroma lichidului este mai bine definita, iar capacitatea de stocare este foarte mare.

Tigari electronice DSE901. Tigara electronica DSE901 este cea mai fiabila tigara electronica din lume, un produs original Sailebao. Este una dintre cele mai robuste si puternice tigari electronice de pe piata. Cantitatea mare de vapori si longevitatea bateriei fac ca tigara electronica DSE901 sa fie una dintre cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba de fumatul electronic.

 

Comments

Powered by Facebook Comments

76 Comments

  • tigara electronica

    exista foarte multe tigari electronice pe piata dar este foarte important ca tigara sa fie una de calitate pentru a nu pune viata in pericol si pentru a nu arunca banii pe fereastra!

  • Unde naiba aveti prdusele de vanzare pe acest site???

Leave a Reply


Cele mai bune lichide pentru tigarile electronice sunt lichidele FlavourArt produse in Italia